2009-04-26

Snopna va?

Tja... något i denna stilen kommer vi väl att se ut på dagen D.
Här nere kan vi se hur gött Maja och Nono kan ha det om dagarna... myyys... HA! Vad lurade ni blev nu. Nä, så här är det förstår ni.... Nono går och lägger sig för att nanna lite. Maja hoppar upp till Nono för att han antagligen är mjuk, varm och go att ligga på. Ja ni läste rätt! ligga PÅ. När lille Nonnis sedan blir varm och vill flytta sig så.... Just det nä... där ligger en minipittbull och ser till att hennes madrass INTE flyttar på sig. Nu är Nono av den snälle och vänlige typen som inte bråkar. Men en suck och hopp om att mamma eller pappa snart ska komma och plocka bort den lilla besten. Han ligger snällt kvar och fortsätter vara levande värmekälla till lilla Maja. :0) Så sött var det! Ha ha ha.... Men det ska också tilläggas att om han är riktigt trött på det så går han oavsett vad hon säger.
Här har vi vår lilla stora xtratös... En helt underbar go tjej med sin lille vovve Enzo. Krammisar till er båda från oss.... För rättvisans skull måste vi nämna att hon har två underbara syskon som också står oss varmt om hjärtat. Lillsyrran ska gifta sig i augusti så då kommer vi att få finfina bilder här på bloggen. :0)
Bajbaj och ha det gött i sommarvärmen....

2009-04-23

Tingeling på er där ute!

Hej igen... ;0) eller kanske jag borde kikat in här tidigare? Men det är mest full rulle nu med allt bestyr inför bröllopet. Det är betydligt mer som ska göras och fixas än man kan tänka sig. Pjuh.... Jag tror jag och gubben kommer att sova som stockar på vår bröllopsnatt?! ;0)

Jag fick en riktigt cool bil i påskhälsning från en väninna. Jag bara måste visa er den... visst är den go....
Lille Balder har lyckats sitta stilla i 5 sekunder så jag kunde få en bild på honom. Det är inte det lättaste det heller. Han har nog fått en dos av vårkänslor? Vi har små söta ekorrungar i trädgården. Det är fantastiskt kul att sitta och titta på dem när de far runt i träden och busar. Balder har inget till övers för dom små liven. Nä... jagas bort ska dom, enligt honom. Oden har bryr sig inte eller så har han inte ens sett dom? :0)
Har ni ngn gång studerat djurnäsor? hm... nu tror ni väl att det slagit slint helt i skallen på mig? Men... det är intressant faktiskt.... jag tog en närbild på alla näsor här hemma och sen fick gubben gissa vems näsa det var. Han hade rätt på Oden och Balders näsor. Men kan ni tänka er att i riktig närbild var det nästan svårt att urskilja Smillas och dotras näsor....
Odens stora snok....
Balders näsa......
Smillas näsa.....
Tja... kanske jag hade för lite att göra den kvällen? ;0) Men kul var det i alla fall...
Gubben och stora dottern brukar alltid ta ett fantastiskt tidigt vårdopp i sjön. Vi var nere och checkade läget en kväll. Hon tyckte det blev helt ok efter ett tag när fötterna domnat bort. Hmmm... men dom orden bestämdes det för att dom skulle vänta en eller två veckor till innan premiären ska bli av. Ibland kan dom ta förnuftiga beslut. =0)
Nu ska ni ha det så gött där ute allesammans tills vi ses nästa gg och vänta er inte att det ska bli inom det snaraste. ha ha ha.... kanske om en månad eller så? Sköt om er för det gör vi! Bajbaj...

2009-04-08

Hej på er!

Hej alla där ute! Nu var det ett tag sedan sist vi sågs. Otroligt nog så har jag inte fått ngt skäll denna gången för den långa väntan. :0)
Nu så är det nästan påsk och då kommer ju påskharen med godis till alla barn. Tänk om man var liten och kunde få ett påskägg? :0)
Jag och stora dottern var iväg och tog lite bilder och blev sminkade. Riktigt kul! Tack till väninnan som kom med idén och som tog oss med dit.
Häftiga mörka ögon fick hon.....
När jag åker iväg och pluggar så händer det att jag måste övernatta där. Här har vi en bild på hur badrummet ser ut på Elite. Riktigt fint är det och vilken god frukost dom har. Jag som hatar frukost annars.
En av de första riktigt goa dagarna här nere i söder. Smilla går ut i koppel och tycker det är bra. Hon känner sig utelämnad och rädd om hon inte har sitt koppel och då vill hon bara gå in. Kolla som den burriga pälsen reser sig i vinden. :0)
Visst finns de en och annan lite fluga eller humla att titta på......
Visst är hon fin vår lilla kissemisse.... Men när hon är ute och solen lyser så ser hon nästan elak ut i ögonen. Men jag lovar och svär.... hon är den snällaste och goaste katt som finns. Hussar och mattar med andra katter tycker i regel att Smilla är en tråkig katt. Hon gör INGET som inte en katt ska göra. Främst så tror hon nog att hon är en hund? Hon kommer på inkallning och hoppar upp på kommando och mjauar på kommando när det är matdax. Men men.... så är ju tydligen det en del i hur maine connen funkar.
Inte en chans att Smillis får klara sig själv. Blubbis är förste kattvakt!
Men så passar han oxå fortet vi bor i när vi andra slappar.....
Här har vi en livsnjutare utan dess like.... obs! kudden måste man ha för att inte få spågor i kinden när man nannar ute. :0)
Här har vi bekantingarnas nya lilla kise. En liten hitteflicka. Hon har fått anpassa sig till Martin. Blev full i skratt när jag hörde om Martins bravader. Jo.... likt katten Gustav och hunden Ådi så kan mkt väl Martin bara ge den lilla tösen en hurring när han går förbi. Det är hennes fel om han inte får gå ut när han vill och säkert även hennes fel om han inte får mat när han vill. :0) Inget ont som inte har ngt gott med sig.... Martin äter numera allt som serveras.
Vårens första guld som tittar fram..... fast nu var det ju ett tag sedan. Var ännu längre söderut i går. Där är det grönt på träden och fullt av blommor. Tv4as morgonvärdar häpnade över en bild på vitsippor. Varför det, kan vi nere i Skåne undra?
Förmodar att detta blivit sista vinterbilden för i år? Betty som är ute med sin matte på en sista snöig promenad. Hej på din matte och husse! Vi ses till påsk.
Hej och hå till er alla där ute och ha en riktigt GLAD PÅSK!
Bajbaj.....