2010-05-01

En annorlunda dag...

Hej alla!
Mitt namn är Skipper. Jag har egentligen ett långt namn och en lååååååån stamtavla tillsammans med min växande meritlista, fast jag bara är 2 år och 6 månader. Tanten,vår moster, som normalt skriver bloggen fick idétorka och bad mig ta hand om den idag. Självklart gör jag det! Hon är ju faktiskt våååår moster! ;0)

Mosters stora dotter skulle följa med oss på utställning idag och hon skulle följa med mig in i ringen. Hon skulle vara min handler. Hmmm... Jag skulle lära henne hur det går till.
Men.... stackars tösen blev sjuk och fick vara hemma. Moster är inte så där bra på att springa så bonusmorbror/gudfader fick ställa upp. Husse och matte mutade honom med en födelsedags-överaskning om han följde med mig. Klart han gjorde. En ganska cool och okej gubbe faktiskt.


Mamma och moster hjälptes åt med att borsta mig fin. Sen lekte jag med coola gubben lite. Störobjektet Lizzi skulle in bland valparna och så klart fick ju mamma gå med henne. Så jag och gubben fick vänta på vår tur.
Här springer mamma och Lizzi. Hon lär sig det lilla yrvädret....
-Såg du nu? Haaaalllåååå guuuuubbbe! Snart ska vi göra så.
-Ja, precis som mamma och Lizzi. Fast jag gör det ju bättre så klart. Vi är ju här för att vinna va.
-Nu tittar du på mig när jag pratar... Pappa har koll på mamma och Lizzi.
-Jisses.... vad har ni gett mig för en handler. Suck! Bara han hänger med...
Här har vi lilla Lizzi... Ni ska bara se så söt hon är när vi är hemma och hon har sin rosa pipplotta i luggen. Hon blir en pingla....
Här frågar domartanten hur gammal jag är. Gubben visste inte... han bara följde med ju för att tösen var sjuk. Tur tanten skrattade för gubben visste att jag var snäll och det var nog för han. Men aningen piiiiinsamt....
Såhär ja... håll nu handen under min haka så står jag såhär och alla tror att det är du som är duktig. Psst... bakbenen du...
Ha ha ha.... faaaan vad jag e bra!!!!! Klart vi tog hem hela rasket! Best in show!!!!! Rosetten för bäst i ras fick gubben med sig hem. Jag tycker nog att han är den bästa manliga människorasen som varit min handler. Han får gärna följa med mig fler gånger så han var värd en bir rosett.
Men attans vad trött man blir av att lära människor nya saker. Ska bli skönt att få åka hem.
Lizzi vill bara hem och kissa i trädgården och sen nanna i soffan...
Sorry Charly... du får ta hand om en egen handler en annan gång. Du behöver inte se så sur ut för det. Du fick ju följa med och både moster och pappa har gosat med dig.
Bajbaj på er alla som läst om dagens bravader... Jag kanske kommer hit och skriver fler gånger när moster inte orkar eller får torka på idéer. Rumpsniff och svansvift på er alla... chiao... /Skippi