2008-10-26

Hej!

Idag skriver jag inte mer än lite goda minnen....

Vi vill minnas Bamse med ett glatt leende. Han skänkte många glada och goda år till sina ägare, våra vänner. Han var "bästis" med vår gamla hund, Jack. Nuuuuu äntligen får dom träffas och leka igen.
När Familjen hade fått tillökning i form av kattungar var Bamse där och kollade dom. Han var så mån om dom att han pussade på dom och passade dom från allt... lite för bra... Tänker alltid på Baloo i djungelboken.. vilken lattjo lite pryl... Bamse bar runt på de små liven i munnen. dom pep så gulligt och vips så var kattungarna reducerade till tre i antalet. :0(
En annan rolig sak Bamse hade för sig var att han MÅSTE kissa över husses kiss ute. NOT!!! Pappa får inte kissa ute... Han skulle hålla sig till toan där inne. :0)
Tack lille store Bamseboms för alla goda minnen. Hälsa Jack!

som om det inte var nog....
Svägerskans lille Lukas har oxå han hittat till de eviga jaktmarkerna. En fantastisk liten tax! Dom var och hälsade på oss i fjol sommar. Oden var som ett levande ? när Lukas gick in i sitt hus. Som ni nu vet vid detta laget så har inte Oden den största hjärnan precis. Men att han tänker mkt det syns. Men Lukas hade nog kul med småpågarna när de var här? Tänk att vara en lite taxameter och ha makt över en rottis och en Blubbis.... Det ni! hmmm... bara ett kort tag innan Lukas gick bort fick han rycka ut med husse på eftersök. Trots han var gammal och lagt av med sådant så blev han överlycklig. Tänk... vad husse måste känna sig nöjd med att låta sin ögonsten få känna att han fortfarande dög. Själv hoppas jag han springer efter både rådjur och älg dagarna i ända nu. Det var faktiskt Lukas som fick mig att inse att alla taxar inte är ilskna och otrevliga. Tack Luken!

Vila i frid... Vi minns er båda med glädje...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar