2009-02-25

Hej på er!

Hur stå det till där ute med er alla? Här är det lugnt. Här om dagen när jag stod inne i badrummet så kunde jag inte låta bli att ta en bild på hur solen sken in genom fönstren i vardagsrummet. Seeee som det lyser. Vi är nog på väg mot ljusare tider i alla fall.
Se som det kan gå när kottarna försöker ha sitt godis i fred....
Men sen så fick hon njuta i fred... ;0)
Tänk vad svårt det ska vara att få fina bilder på jyckarna. Deras ögon lyser som jag vet inte vad... Men söta och goa det är dom.....
Snacka om catfight!!!! Detta är gubbens och Smillas morgon-ritual. När hon och jag kelat klart på morgonen så ska hon döda honom några gånger innan han får lov att åka till jobbet. Ibland så hinner dom med en liten fight på kvällen. Men det är om pappsen orkar och inte blev allt för illa tilltygad under morgonpasset. Smilla har nämligen klorna ute när hon och pappa ska bråka. Blodigt allvar....
Hon slänger sig i soffan... det händer att han får fånga henne så hon inte ramlar ner....
Han vet hur han ska reta henne med....
Han killar på magen eller klappar henne på rumpan.....
Var i skolan i Växjö i helgen.Såhär tomt var det när jag satt och väntade.... Inte en kotte....
Sen bar det av hemåt.. Vägarna var fina ända tills jag kom ner till hemtrakterna. Där såg det ut såhär...
Set ni gubben uppe i tornet? Det var bitande kallt och blåste lite lätt. Tänk att ha hans jobb! Nääää fyyyy.... Hoppas han har fallskärm... :0)
Ibland så händer det att man får vänta....
Undras vad han läser? Upps.... smycken.... ;0)
Såhär kärt är våra bekantingars hus i kvällssolen...
På vägen hem körde vi förbi ringsjön. Just denna bilden har jag tagit under årets alla årstider. Kanske ni kan hitta dem? Jag jitter inte leta....
Men vacker är sjön.....
Här är kopplingen mellan två av ringsjöarna... Där är det ingen is...
För x antal år sedan när vi flyttade in gick det att använda duschen i tvättstugan. Balder fixade så tapeten kom ner från större delen av duschen. Gubben skulle vara flitig och började så smått att riva i tvättstugan med. Men bläääääää.... då kom ju golvet. Suck! det känns som om det aldrig blir klart! Kommer alltid ngt emellan.
Här är den beryktade duschen.....

och prata inte om garaget.... När vi väl gjort ngt klart så städar vi garaget så det ser hyfsat ut. Men sen är det nästa projekt och då blir det överfyllt igen. Kanske borde garaget göras ordning först så man visste var alla saker hade sin plats?
Men men.... Vår uteplats gör sig bra i snön med. När det blir vår/sommar så ska gubben sätta fart och bygga lite väggar och vindskydd och staket där med.
Tro inte att det går lättare att komma in i garaget från detta hållet. Tanken var ju att hundarna skulle ha en del av lila förrådet. Men nääää..... ännu så har det inte blivit av.... kanske efter altanen och duschen och tvättstugan och och och.................
Här har vi deras lilla hundgård. Den är så lite att dom sällan sitter där. Men visst ngn gg så gör dom ju så klart. Men då är det mest för att inte dregla ner gästerna som kommer. :0)
Det underbara GULA garaget.... varför väljer man gult i ett garage?
Hela denna underbara biten hade vi tänkt hundarna skull få sen.
Smilla vill ju så klart oxå vara ute. Tanken slog oss att om vi sätter tak över hundgården så kan hon vara ute med dom. så blir det nog?
Nähä gott folk.... Nu har jag snart nackspärr och behöver sträcka på mig. Ha det bäst där ute!
GRATTIS till Lena L på hennes födelsedag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar