2009-02-14

VARNING FÖR ROTTISAR!

VARNING!!

Jag varnar känsliga läsare, tittare, hudrädda och de som inte förstår ironi för att fortsätta titta på detta inlägget! Hela inslaget är fyllt med kamp-hunds-rasen ROTTWEILER....

Här nedan kan vi se den stora stolta rottweilern ODEN. Han spanar ut genom fönstret och vaktar sin trädgård så att inte ekorren stjäl hans boll.
Vi ser här hur Oden försöker äta upp ett litet stackars barn.
och kom ihåg!!! Många som har rottweilers eller andra hanhundar säger ganska bestämt att man INTE kan ha två hanhundar tillsammans Beviset har vi här... Oden och Balder ligger och trängs på samma matta. Jag har lärt mig en läxa... två hanhundar= två mattor av samma sort
Det är även livsfarligt att lämna sägen ledig utan tillsyn. Här har Oden beslagtagit hela sängen. och det var inte för att värma den till oss....
Det är heller inte helt sällan man ser hur han kämpar för allt vad han är värd. John Blund har fortfarande större makt över Oden än hans kamp om att hålla ögonen öppna. Den enda som kan få honom att öppna ögonen och vakna till liv är om kylskåpsdörren öppnas.
Här nere har vi gatans tik, Fanny. Hon kämpar dagligen mot de nya modetrenderna.
Här se vi hur Fanny har stulit mors mössa. När en rottistik fryser är det bara att lämna över mössan. Dom är ju livsfarliga och vi har fått lära oss att inte ta en fight med en rottweiler.
Här sitter Affe... Han är den enda i gatan med akademisk utbildning. Han kan det mesta inom lydnad. Han brukar gå ut med far ibland. Gissa om far är duktig på att gå fot. Han stannar på rätt plats och delar med sig av godiset i fickan. Alla hundar borde ha en egen ägare att dressera.
Detta är Nikki. Vänner till oss fick henne för att hon var oregerlig och en typisk rottweiler som det slagit runt på. Hon var argsint och omöjlig att ut och gå med. Hmmm... Nu går det bra.... Petra och Robin har lärt sig att själva bära på kopplet.
Detta är Odens mamma. Hon heter Nikki hon med. Mamma-Nikki har allvarliga problem. Hon är BARNKÄR!!!!!! Har ni hört ngt värre om en kamphund? Hon vill vara med sina människobarn och kela. Hon tog hand om alla sina 12 valpar själv. Tänk vilken kamplust när man orkar med 12 ungar på samma gång. Handen på hjärtat så... NEJ tack! Ett barn åt gånger är alldeles nog för mig i alla fall.
Skänk nu en tanke till alla dessa fantastiska kamphundar. Visst har hundexperterna rätt i att detta är en kampras. Det är ju därför dom är de goast vi har.... Fattar ni väl?.... :0) Värst av allt är väl allt dregel?
Sniff och tass och rumpvift till er alla från oss alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar