2009-09-16

VARNING!!!!!! Känsliga läsare bör inte läsa detta!

VARNING!!!!! ALLA SOM INTE FÖRSTÅR SIG PÅ IRONI KAN SLUTA LÄSA NU!
ironi = förlöjligande under skenbart beröm, m.m (hämtat ur svenska akademiens ordlista)


I medier blir vi ständigt påminda om hur farligt det kan vara med kamphundar. Rottweilern tillhör denna kategori av raser. Oden är en livsfarlig hund och kan vålla stora skador på såväl småhundar som människor. Det är inte att rekommendera att ha flera hanhundar tillsammans heller då de kan komma i stora konflikter mellan varandra. Det är heller inte lyckat att ha barn tillsammans med denna typen av livsfarliga raser. Att dessutom ha katt tillsammans med hund bevisar hur omdömmeslös hundägaren är. Här nedan får vi se några skräckxempel:


Det stackars barnet sitter uppkrupen på stolen och är uppenbarligen rädd för att ha fötterna på golvet.....
Bonusmormor är helt förskräckt över tanken på alla dessa hemska hundar under samma tak!
Vi ser här ett lysande xempel på hur man håller fast sin kamphud för att den inte ska attackera andra. Ett stadigt grepp runt bringan. Morfar kan!
Titta på gapet och de sylvassa tänderna.... Var tacksam över att inte fingrarna är i käken på denna best.....
Här ser vi hur hunden försöker skada det stackars barnet. Kan kämpar förtvivlat efter att ha blivit tvångskelad och pussad på.
Här kan vi betrakta den lynniga katten! Hur kameran än vändes och vreds på så blundade hon för blixten. Katter är säregna och ICKE hjälpsamma. Varning igen! Använd inte blixt när du försöker smyga dig på katten och ta en närbild. Dom blundar fortare än du reagerar.
Här ser vi hur illa det kan vara att samla tre hanhundar under samma tak! Dom ligger huller om buller och utgör en fara för alla som vill resa sig och gå. Snubbelrisker är stor! TÄNK om ngn skulle snava över en hund och bryta benet. :0( Hemskt! Maken demonstrerar hur enkelt det kan vara att snava över en hund.....
Att en pudel och en rottweiler inte går ihop är ju en självklar sak. Bara titta på bilden och se hur dåligt skärpan ställer in sig med ett stort huvud och ett litet!
Dess utom finns risken att den stackars lilla pudelhanen dränks i dreggel från den stora stygga rottisen.... Nä, håll dessa raser isär... Tänk på drunkningsrisken OCH eventuella klämskador som kan uppstå OM rottisen lägger sig på den lilla hunden....
Här är sista bilden för dagens varningar! Ytterligare två hanhundar... Men nu förstår ni själva risken med dessa hårbollar.... Just det! Akta er för att vara finklädda! Bara tänk på allt hår som tappas och fastnar på kläder och liknande. Det finns även risk för att dessa hanar delar med sig av bakterier i form av pussar.
Detta var dagens varningar. Jag hoppas att ni blivit lite klokare och tar till er av det nu just sett. Mest för er egen säkerhet!
Kontentan av det hela: använd oömma kläder, ha uppsikt neråt när du vistas med monster som dessa, ha en servett till hands för att torka bort eventuella salivdelningar.
Är du tuff? : lägg dig på golvet och delta i sidanomsovandet, pussa tillbaka, lek med pinnar, lägg undan kameran och kela med katten(risk finns att den börjar spinna).
Ha det gött där ute nu när ni är rustade för att möta alla hemska kamphundar!
bajbaj :0)


6 kommentarer:

  1. Bara tanken att hälsa på er är ju vansinnig!!!! Tänk om den stora rottisen anfaller i form av snarkningar eller dreggel.....

    Hårbollarna är nog de mest farliga....oj dom har jag ju här hemma, nog bäst att vi gömmer oss......

    Kram

    SvaraRadera
  2. :-) stört skönt, jag kommer med en gång och lämnar mina farliga för de kan med pussas

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha.... Vet inte om Faca klarar alla pussar från dottern? Hon är helt såld på din dam. Akta dig så hon inte blir hundnappad! :0) och du... ta med trasa till helgen + klädborste... Du kan behöva det till dom lurviga bestarna som du ska åka med. :0) Modiga du.... Kram till dig och en stoooor pussssss till Faca från dotra.

    SvaraRadera
  4. Det märks verkligen att era hundar är släkt med vargarna och katter är nu nära släkt med tigrar eller var det isbjörnar? Så fina bilder, roligt att få se lite från hemma hos er med Loppan och allting. Ha en riktigt skön helg med alla fyrbenta, kramar! /Christel

    SvaraRadera
  5. Jo Faca är redo för dem säger hon, för Tina hånglade ju med Pancho denna helg, så Faca känner sig utanför :-)

    SvaraRadera
  6. Ha ha ha... ingen fara! Dotra vill göra allt i sin makt för att komma till Veberöd i helgen. Snacka om pussekalas då.... ;0)

    SvaraRadera