2009-12-19

Nu e det jul igen o nu e det....

Underbart att det börjar närma sig jul nu. Vinter ute och mysigt inne. Mmmm... Det är nog den bästa tiden på året jag vet?

Våra två goa kisar har blivit vänner... eller kanske så är det så att Tarzan fått en fostermor? Hon ser till att han tvättar sig, sover, leker och äter ordentligt. Han är nu tre månader och två veckor gammal. Han väger 2050g och har två cm kvar till han är lika hög som Smilla. Snacka om att växa som ogräs... ;0) Men just nu ligger hennes vikt på 4100g så där ligger han i lä ännu så länge. Men det beror nog mest på att hon är lite rund om magen?
Tarzan är svår att få bra på bild. Han avskyr blixten och antingen så blundar han eller så ser han såhär stroppig ut. Men kolla dom fina maine coon kinderna.
Öronen är stora som på Dumbo för tillfället och bakbenen är längre än frambenen. Jag kommer ihåg hur rolig Smilla såg ut i kroppen innan hon vuxit klart. Hoppas han växer i sina öron så han slipper se ut som en gremlins hela livet. :0) Ni vet gremlins... filmen...
Men en liten trött katt kan nog somna precis vart som helst?
Vintern och snön har ju kommit till oss. Alla myser! UTOM Oden!!!!!!! Första morgonen med snö tog han två steg ut och tvärvände. Han satt och tryckte närmast väggen för att slippa gå i det vita kalla fluffiga där ute. Vadå kissa???? Kan han väl göra på människopottan eller????
Balder är fortfarande hemma från skolan. Hans hälta vill inte riktigt ge sig. Men men... Han delar glatt med sig av vattenskålen till Tarzan.
Vi bara väntar på den dagen då Balder ska råka få in Tarzans svans i munnen tillsammans med maten i skålen. :0) Fast.... det skulle nog mer vara klumpenstumpen Oden som skulle kunna göra det?
Smilla har nu åter intagit sin plats i sängen. Hon har väl insett att även hon kan sova där och inte behöver passa lillebror hela tiden. Gött att ha henne tillbaka. Ingen spinner som hon...
Här har vi en fin bild på vår grusväg......
Vit, vacker och glashal.....
Man får ha tungan rätt i mun och ta det försiktigt... Men ack så vackert...
Även hemma hos Tarzans lillasyster så pågår julpyntningen och förberedelserna för fullt. Hon har fått det fina namnet Hatschepsut. Smeknamnet blir Hatsch eller hasch? Hatschepsut blev en faraon tillsammans med Nefertiti(världens vackraste kvinna). I deras hem finns även Anubis som är katt och Nikki som är en rottis. Hatsch har börjat leka med Anubis och skuttar i sidled med krökt rygg för att anfalla honom. Tyvärr så blir han inte rädd för det lilla knyttet... han bara sitter och låter henne hållas. Ibland kan han kosta på sig att leka lite och springa i kapp... Hon har fått en duktig lillhusse i alla fall... hmm... Det går alltså att lära söner att stryka????? ;0)
Ha det helt underbart där ute och en riktigt GOD JUL till er alla från oss alla...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar