2009-12-31

GOTT NYTT 2010 & GOTT SLUT PÅ 2009

Nu är det bara några timmar kvar tills 2009 är borta. Sorry till alla er som kommer att sakna det men jag skulle kunna vråla ÄNTLIGEN!!!!!!!! Jag hoppas verkligen att vårt 2010 blir betydligt mycket bättre...

Men 2009 har ju även fört något gott med sig, så klart. Nopp det är inte Tarzan på bilden utan hans lilla syster. Men visst är dom lika som bär... självklart så är hon myyyyyyyyycket sötare än sina andra lurviga systrar. ;0) Här har vi Hatch med sin nya bror Anubis. Hon väger nästan 2kg nu medans Tarzan är uppe i 2,5kg.

Hmmm... även storstäder kan vara fina. Här ser vi Lund från E22:an.
tom gamla sopetippen kan se fin ut ju... :0)
Men jag tror inte ngt kan slå vägen hem?
Jag ville fånga älvorna som dansade i kyla. Det var inte det enklaste.
Här ligger kylan något tyngre över marken...
Älvor som dansar och en underbar sol som står lågt och naturen... kan det bli en större lisa för själen än så?
Älvorna har dansat vidare så vi får njuta av solen....
Tänk att man kan bli så glad av att se vägen hemma. men att komma hem och se detta gör att man känner en stor tacksamhet över att få lov att bo som vi gör.
Lite Tarzan måste vi hinna med innan året är slut! Jag vet ju att hans mamma följer honom här precis som han siss gör + att tvåbensfaster väntar på en bebbe av Idun och Brage. ;0)
Bebisar ska sova hos mamma och pappa i sängen. Det gör han med. Undrade ni över sexlivet???? Vad är det???? Får vänta tills barnen är stora... ;0)
Sova kan han göra i princip vart som helst. BARA vi sitter näääääära!!!!!
Pappa med flunsa! Kolla näsan.... den är rödare än Rudolfs på julafton. :0) Men Tarzan gillade att pappa var sjuk. Då kunde han ligga hos honom hela dagen och dessutom så var ju pappa såååååå varm och go.
Självklart så äter hela familjen i samlad trupp.
Men att mysa framför brasan är oxå gött. För en gångs skull så njuter till och med Balder av att ligga där. Det händer nästan aldrig.
Ett riktigt gott slut och ett ännu bättre 2010 önskar vi er alla från oss alla....
baj baj ses nästa år... ;0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar