2007-07-22

Hallåj!









Nu är jag här igen...








I förrgår fick vi besök av min kusin och hennes lilla familj. Vovven Maja har ni ju redan träffat. Deras lille ny förvärv har ni däremot inte fått se ännu. Tur att Nonnos husse har mobil med kamera så vi kunde få en finfin bild av lille sötnosen till idag. Lille Nonno är så söt och näpen och försynt. Han nästan ber om ursäkt för att han oxå kommer med. Hade alla tonåringar varit som han så kunde man haft minst tio.... ;0) med lätt överdrift så klart....

Han passade fint in i vår kompisflock och vår lillkille, Balder, blev överförtjust i en lekfull kompis. Kanske så kan det även ha varit för att han inte längre är minstingen i flocken. Nonno kommer från en kennel och har inte riktig kläm på det där med vardagshyfs ännu. Vilket är fullt förståligt. Han tycker bara det är kanonbra med småttigt fotfolk som man når ända upp i munnen på. Där kan man ju själva hämta kakor och annat gott och slippa vänta på att ngn ska ge en. Balder blev lite snopen när Nonno först åt sin mat och sedan klämkäckt fortsatte i hans skål. Balder tittade förvånat och det så ut som han tänkte... stackars lille kille, han måste vara helt utsvulten.... Men med min och kusinens hjälp fick Balder ätit sin egen mat till slut.

Vi vill alla välkomna lille Nonno till vår flock.... och hoppas på att husse inte ska bli allt för däppt i däsan....

Igår var familjen, utan hundar, i en by som heter Skurup, på Americars utställning. De hade arrangerat det tillsammans med Johannamuseet. Barnen uppskattade verkligen att få se deras uppvisning när en polisbil (50-talare) och en ambulans deltog i en liten sketch. Vad som mer var en höjdpunkt var att få åka offroad. Jag tyckte det så hemskt ut men killarna som körde är ju fantastiskt duktiga och tyckte banan var en barnlek. Tur man inte åker med dom på svårare banor. ;0)

Jag blev själv placerad på en stol och satt och njöt av musiken och alla fina bilar. Tack till er som visade upp era ryska hojar och lånade ut en stol åt mig!

Idag förväntar vi oss storm och massor av vatten från han där uppe igen. SUCK! Gubben och barnen passar på att renovera fågelholkar så länge. Vi har en liten holk som det bott blåmesar i. Ni kan tro att där var massor av hundhår i den. Hela boet var dekorerat. Inte undra på att dom inte brydde sig när det regnade och blåste i våras.

Nu får ni ha det så gött och som vanligt ska jag dricka en kopp nykokt kaffe och fördärva lungorna lite till....

Baj baj..............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar