2008-03-18

Äntligen!



Hej på er alla! Som ni säkert sett så var det ett tag sedan vi träffades här. Men nu så är jag tillbaka. För att inte totalt bombadera er med massor av nyheter så ska jag dela upp det en aning. =)

Till att börja med så åkte sonen in i militären i januari. Han var så otroligt fin när han kom hem på sin första permis. Ni måste ju hålla med om att marinen och sjömännen är speciella?! =) Han kom hem till mamma i alla fall och flickvännen med. En kär tös! Men som ni förstår så var Oden heeeeelt galen när han fick syn på "storebror". Det blev rena rama våldtäckten.... han hoppade och studsade som om han var en liten valp. Då ska man ha i minnet att Oden va... han gör inte för mkt för att behöva röra på sig lite xtra. Nu blir det samma pussekalas varje gg sonen dyker upp.

Dottern fyllde 16 i slutet på januari. Tyvärr så blev det inget firande för hennes del. Hon blev sjuk i stället. Ni kan ju se på bilden hur kul man kan ha sittandes i ett väntrum och vänta på doktorn. Men det går ju det med när man inte mår så bra. Värre är det att vara bisittare. Man läser och tittar på klockan var femte minut.... och trots vi fick flytta kalaset framåt i tiden så hjälpte inte det ngt nämnvärt. Dotra fick nämligen flunsa med feber och så. När hon var nästan frisk så var det dax för mig. Som om inte det var nog så var ju gubben tvungen att spä på med lite vinterkräksjuka på det. För att piffa till det hela lite xtra så blev bilen påkörd och helt intryckt på vänster bakkant, skärm, kofångare, tanklock osv. Nu hör det till att bilen var parkerad och utan ngn i den när den blev påkörd. Suck!!!! Hur som helst så är den fixad nu och fit för fight igen... vår lille Goliat. Vi fick ha en Fiat som lånebil. Hmmm.... säger inget speciellt mer än att vi ska aldrig ha en sådan Fiatsko!

Efter denna fina inledning på året så kom vi till alla-hjärtans-dag. Det firade jag och dottern med att tillverka egna kort och skicka runt till folk. Tja.... de närmsta bara. Men det är vår nya sysselsättning och vi tycker det är skitkul att scrappa. =) Dotra hon gav sig på att göra en liten tavla till gammelmoster på hjärtedagen. Visst blev den fin!?

Nästa gg ska jag berätta hur Smillas bajs hamnade i Tyskland....
Ni ska få höra om väninnans nya vovve...
Vad Smilla gillar att vara modell....
Hur ngn ville blåsa oss på köp och sälj sajten eniro.....
och en massa annat onödigt vetande....

Ha det gött....

1 kommentar: