2009-11-07

En helt vanlig lördag...

I sådär mitten på veckan brukar Oden bli lite deppig. Ibland mer och ibland mindre. Men visst kan man få komma och ligga hos mamma och pappa och mysa lite då. Fast.... jag vet inte hur mysigt det egentligen är. Som ni ser så ligger jag och gubben på ena halvan av sängen medans Oden tar den andra halvan.
Smilla blir lite kinkig och vill inte ens ligga i sängen alls. Hon föredrar golvet när Oden ligger där. ;0) Envisa katt...
I veckan som gått var vi och tittade på kattungarna och så klart på lille Kevin. Han är sååå söt så man bara smälter. Tyvärr fick vi inte välja på att ta honom med oss hem i stället för en kattunge. Här är han nymatad och priffar gott hos mamma.
Här har vi en helkass bild på pappa Brage och mamma Idun. Min kamera är totalt värdelös när man zoomar. Hoppas ni får en hint om HUR stor han faktiskt är och så otroligt vacker. Mamma Idun har en fin ljusgrå färg och verkar hur snäll som helst. Det kan bara inte misslyckas med en korsning av dessa två?
När vi tittat på alla kisebebbarna så sa gubben att utan tvekan ska vi ha Tarzan. Nu tränar gubben här hemma för fullt för att säga Tarzan på skånska. Hur ska annars kattsiskruttski veta vad han heter sen? Det låter ju helt olika på våra dialekter. Såååå.... han ska heta Tarzan på skånska. :0) Han är en go liten kille och har samma häftiga teckning som sin pappa. Ett riktigt charmtroll.... Men ni ska veta att flickorna oxå är söta. Är ni intresserade av en tjej så hör bara av er. Där finns ngn kvar som inte fått något hem ännu. Kommer bilder på tjejerna med. Två är betydligt lurvigare än Tarzan.
Tänk.... Kevins mamma lät mig hålla honom. Ni kan tro det var gottigt.... Det kändes som en hel evighet sedan och så mysigt det var. Bäst stora sonen passar sig! Hade ju inte varit helt fel att få bli farmor.... ha ha ha.... myyyyyssss....
Helt otroligt nog så var det vitt ute när vi vaknade en morgon. Fantastiskt....
Oden var lite halvsnopen... Men tyckte det var bättre än regn. Håller med han fullt ut! Mer snö!!

Tja... gubben har inte varit det friskaste som finns nu i veckan. När han kom tillbaka till jobbet fick han influensasprutan. Med tanke på att han nyss varit febrig och lite värk och att det inte var grisflunsan så passade det nog perfekt nu med vaccinet. Men... armen kan som dom sa svullna upp lite. Titta på korparna på hans tatuering... Den ena fågeln ser med ut som en fet duva eller kalkon nu. ha ha ha.... Hoppas den återfår sin normala storlek när bulan lagt sig.
Håll er friska och borta från svininfluensan. Läste i tidningen att även katter kan få svininfluensa så håller borta från dem och pussa inte på era gulledjur och ni får flunsan. Jag tror inte att sjukhuset tillhandahåller respirator till en sjuk katt?
Ett stort grattis till Erik som idag fyller 73år.

bajbaj tills vi ses igen....

1 kommentar:

  1. Så härliga bilder på min son:) hihi så glad man blir av att se honom på bild på någon annans sida, *stolt mamma*!!!
    Snart kommer lille Tarzan hem, busungen som inte kan hålla sig ifrån något..ha ha

    SvaraRadera