2009-11-21

Tarzan e hemma!

Igår kväll var det så äntligen dax att hämta hem Tarzan. Han pep ynkligt i sin transportbur på vägen hem så stora dotra plockade upp honom och hade han innanför sin jacka. Där somnade han gott och nannade heeeela långa vägen hem.
Men HUGHA!!!!!! Vilka monster det var här hemma. Värst av alla var Smilla!?! Hon spottade, fräste, morrade och visade tänder. Hon var livrädd för den konstiga lilla varelsen som satt i HENNES pappas knä. Oden och Balder konstaterade att jaha... en till sådan som inte kan skälla. Balder var lite för framfusig på kvällen och ville pussa på Tarzan. Det ville inte Tarzan. PANG så fick han en smäll på nosen... fyyyy... sa Balder och gick där ifrån. Efter en stund så var det Odens tur att kolla nykomlingen. Han är en slowmotion hund och det gick bättre. Tarzan morrade och Oden backade en liten bit. Men allt gick bra och den största som var här hemma var ju ganska ok ändå. I natt så sov Tarzan i tvättstugan med sin potta, mat, vatten och han sa inte ett pip. I morse så var Balder först vi dörren och tyckte vi skulle släppa ut Tarzan. Smilla var dock försten in att leta efter honom.

Nu är klockan nästan 12 och Tarzan sitter i mitt knä och hjälper till med bloggandet. Ännu så länge idag så funkar allt mkt bättre och hundarna är accepterade Nu ska bara Smilla oxå fatta att det faktiskt är en bebis som oxå kan säga mjau som flyttat in.


Idag blev det mest info till Tarzans mamma... Men det kommer mera när vi får tid till det och fler bilder finns.

Morfar och Albin ska komma på besök idag och sedan kommer dotras pojkvän. Alla vill ju träffa Tarzan... frågan är om han vill träffa dom?

Ha det bäst så länge....
bajbaj

2 kommentarer:

  1. Så var äntligen väntan på Tarzan över och han är hemma. Välkommen till Ekastorp lille vän.

    Vi 4 i 25:an

    SvaraRadera
  2. Håller med äntligen är lilla Tarzan hemma!! Söt som få är han också:-)
    Kram

    SvaraRadera