2009-11-13

Mer Tarzan...

Vi blir lika glada varje dag vi ser att där finns nya bilder på "vår" lille påg. En liten buse är han. Här har han vant sig vid kameran och vill gärna kolla lite närmre på den.... ajabaja... ;0)
Här är han tillsamman med sin stora syster. Precis... ni ska läsa det som två ord stora syster och inte storasyster. :0)
Jag kan nästan förstå att mamma på två ben och på fyra ben börjar tycka det är dax att flytta. Dom små liven har invaderat hela hemmet...
Lille babyKevin är redan kattvan. Men snälla mot honom är dom säkert. Lite konstiga ljud från den lille människan med två ben bara. Tyvärr så fick vin inte välja på honom när vi var och tittade på bebbarna första gången. Vem vet???? Hon kanske ändrar sin när han fyller 15? ;0)
Där finns en liten tjej kvar som oxå vill ha ett eget hem. Hon är lik Tarzan och när vi var och tittade på bebbarna så var det henne jag hade ett gott öga till. Hon var lite tuffare än dom andra och vågade gå ut ensam i hallen och undersöka våra skor. Taskigt att bli nobbad för att man inte är en fluffifluff.... Är där någon som känner att dom är sugna på en liten go tjej så bara hör av er.
Ha det bäst där ute....
bajbaj.....

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Så gulligt med alla småttingar. / A-B

    SvaraRadera
  2. Ha ha tycker om att läsa din blogg, skiver så ball. Imorron så är det äntligen tid :)
    *Att bli av med busen menar jag då va* ha ha
    Na bara skoja..
    Det kommer bli kul hoppas på att du ska lägga ut många bilder sen kram

    SvaraRadera